home about projects services contacts

Garden Room / Office, Caltragh Heights

The garden room is situated on a large corner site in a residential area and is currently used as a home office.

The structure is situated on a raised deck with a decked path from the rear of the dwelling to the entrance. The main structure is timber frame with a cedar cladding and a low mono pitch metal deck roof.

The design was carefully thought out as to have as little impact as possible on surrounding dwellings.

The structure was cut into the site, tucked behind an existing 3M high Boundary wall & finished floor level kept as low as possible as not too block any light or cast any shadows on surrounding dwellings.

Slideshow
 
Home | About Us | Projects | Services | Contact Us
© 2013 - Jim Sheridan Architectural Services